Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->


Το ότι είμαι λάτρης τών Tower Defence παιχνιδιών είνια ολοφάνερο αγαπητοί Παραθυρόφιλοι και με μεγάλη μου χαρά θα σας παρουσιάσω το πιο καλοφτιαγμένο και άριστα δομημένο παιχνίδι του είδους. Back Story που δεν μένει αδιάφορο και σου δημιουργεί την περιέργια να το παρακολουθήσεις, ποικιλία επιπέδων έτοιμα να τα κατακτήσεις, πληθώρα εχθρών, πύργων και υπερδυνάμεων καθώς και πανέξυπνο σύστημα upgrade και αναβαθμίσεων για όλα τα ανωτέρω.

Ας πιάσουμε δουλειά λοιπόν:

Πρόκειται για ίσως το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι του είδους αποτελούμενο από 23 επίπεδα και ένα επίπεδο του τελικού αρχηγού, 26 διαφορετικούς πύργους που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 25 επίπεδα αναβαθμίσεων και 13 διαφορετικά ξόρκια-υπερδυνάμεις. Ταυτόχρονα, διαθέτει ποικιλία 36 διαφορετικών τεράτων έτοιμα να περάσουν τις άμυνες μας και να καταστρέψουν τoν Prime World.

Εάν το κατεβάσετε στην κινητή σας συσκευή, tablet ή PC θα διαπιστώσετε και μόνοι σας το πόσο όμορφο είναι σχεδιαστικά: Τα πανέμορφα animations των επιθέσεων των πύργων σας και τα καλοσχεδιασμένα μοντέλα των εχθρών. Ενώ παράλληλα θα σας μαγέψει η μουσική επένδυση που συντροφεύει τις αποστολές.

Aλλά μην σας ξεγελούν όλα αυτά: Το Prime World: Defenders είναι παιχνίδι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ μέχρι το κόκκαλο. Ποτέ η ίδια επιλογή πύργων δεν θα σας βοήθησει να περάσετε διαφορετικές πίστες ενώ η αναβάθμιση των πύργων είναι αναγκαία και απαραίτητη. Επίσης, πρέπει να αναπτύξετε κάθε φορά διαφορά στρατηγική για το πιο πρέπει να είναι το pattern που θα χρησιμοποιήσετε στο πεδίο της άμυνας έτσι ώστε να αποκρούσετε τις επιθέσεις από τα διαφορετικά είδη εχθρών που απειλούν να μπουν στον κόσμο του prime.


Tέλος, θα διαπιστώσετε ότι τους πόρους που κερδίζετε από τις μάχες θα πρέπει να τους ξοδεύετε έξυπνα είτε για να αγοράσετε νέους πύργους, είτε για να αναβαθμίσετε τους προϋπάρχοντες είτε για να βελτιώσετε άλλες ικανότητες και ταλέντα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε τα διάφορα επίπεδα.

Αρνητικά: Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται είναι αισχρά μικροσκοπική ειδικά για την εφαρμογή των κινητών. Θα βρείτε τον εαυτό σας πολλές φορές να αδυνατεί να διαβάσει το τί αναγράφεται σε μια αποστολή ή το ποιες ικανότητες έχει ένας πύργος και να μπαίνεται σε πειρασμό να ξεθάψετε το μικροσκόπιο από το kit του μικρού μικροβιολόγου που σας είχε κάνει δώρο ή νονά σας για τα 7 σας γενέθλια. Μην πτοείστε όμως, αυτό συμβαίνει στις συσκευές κάτω των 5 ιντσών: ένα windows tablet ή το PC σας δεν θα σας δημιουργήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Από την άλλη είναι κρίμα και άδικο να μην μπορείς να μεταφέρεις την πρόοδο που έχεις κάνει σε μια συγκεκριμένη συσκευή σε μία άλλη: πχ δεν μπορώ να παίζω το ίδιο παιχνίδι στον υπολογιστή μου και μετά να συνεχίζω την επόμενη πίστα στο κινητό μου. Κακό-κακό-κακό!


Ετυμηγορία Παραθυρόφιλων: Το Windows Store το βαθμολογεί με 4,5 και δικαίως το κάνει! Είναι πολύ καλό παιχνίδι και θα σας βοήθησει να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας. Εάν είστε και εσείς Tower Defence enthusiast είστε απλά μισός εάν δεν το έχετε δοκιμάσει ήδη. Βυθιστείτε και εσείς στον κόσμο του prime και αποδείξτε πως είστε ο καλύτερος defender!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015