Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Build 2015: Recap



Μπορεί να μην είδαμε νέα smartphone απ' την Microsoft στην πρώτη μέρα της Build, αλλά σίγουρα ήταν γεματή από νέα γύρω απ' το οικοσύστημα των Windows 10, δείχνοντας πως θα είναι ενα τεράστιο βήμα για την εταιρεία προς μια νέα κατεύθυνση.


Οπότε σας παρουσιάζουμε το καθιερωμένο μας Recap, για να ενημερωθούν όσοι έχασαν την Live αναμετάδοση αλλά και να θυμηθούν οι υπόλοιποι τα σημαντικότερα της μέρας απ' την σωρεία ανακοινώσεων.

Τα Windows 10 θα είναι δωρεάν αναβάθμιση τον πρώτο χρόνο. Μετά απ' αυτό και οι τιμές που θα κυμανθούν, είναι ακόμα άγνωστο.

Υποστήριξη νέω γλωσσών προγραμματισμού. Κι αυτές είναι η Java/C++ του Android και η Objective C του iOS, οι οποίες θα συνδυαστούν με εργαλεία που θα επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά των εφαρμογών στα Windows 10. Η ζηντανή απόδειξη είναι το Candy Crush Saga του iOS που είναι διαθέσιμο εδώ κι αρκετό καιρό στο Marketplace.
Επίσης πάνω σ' αυτό η Microsoft θα διαθέσει από σήμερα κιόλας το Visual Studio Code. Ένα πρόγραμμα που θα τρέχει σε OS X και Ubuntu και θα επιτρέπει στους developers να αναπτύξουν Windows εφαρμογές μέσω άλλων λειτουργικών !

Το Project Spartan γίνεται Microsoft Edge. Το όνομα του νέου browser για τα Windows 10, που θα φέρει όλα τα νέα καλούδια.




Continuum στα smartphones. Η λειτουργία "συνέχισης" που υπάρχει για να γίνεται εύκολα η αλλαγή από tablet σε desktop mode και το αντίστροφο, έρχεται στα smartphones που στην ουσία τα μετατρέπει σε mini-pc με δυνατότητα να τρέχουν σε διαφορετικές οθόνες διαφορετικές λειτουργίες.




HoloLens. Απλά, suck it Google Glass. Έδω νέες λεπτομέρειες για την λειτουργία και κατασκευή του, υπήρξαν πολλά εντυπωσιακά demos και παρέχει συσκευές για δοκιμή σε όσους βρίσκονται εκεί. Σίγουρα μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία.



Πως σας φάνηκε η πρώτη μέρα της Build 2015? Πείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015