Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Fhotoroom Review

Η κάμερα του smartphone μας. Για πολλούς απλά μια λειτουργία αλλά για την πλειοψηφία από μας ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της συσκευής μας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθανατίσεις  στιγμές, διακοπές, να μαζέψεις likes, να βγάλεις τον hipsterικό εαυτό σου κι άλλα πολλά.
Ποσές φορές όμως αφού βγάλουμε μια φωτογραφία, την κοιτάμε και αισθανόμαστε ότι κάτι λείπει. Μπορεί να χρειάζεται μεγαλύτερη αντίθεση, λίγο πιο έντονο χρώμα, πιο ίσιο ορίζοντα ή απλά θέλουμε να την γεμίσουμε στα φίλτρα και να την κάνουμε σαν να είναι βγαλμένη από Barbie camera.

H καλύτερη επιλογή σε εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας που υπάρχει στο Windows Store είναι το Fhotoroom. Καλύπτει απ' τον πιο αρχάριο intagram-lover μέχρι και το πιο απαιτητικό ψαγμένο wannabe φωτογράφο, με δεκάδες φίλτρα, εφφέ και ρυθμίσεις δωρεάν και αν δεν φτάνουν αυτά έχει και επιλογή να αγοράσεις κι άλλες δυνατότητες για να συμπλήρωσεις την παλέτα των δυνατοτήτων της εφαρμογής. Έχει ένα αρκετά απλό περιβάλλον με απλά και κατανοητά γραφικά που και να μην ξέρεις τι θες να κάνεις, απλά ψάχνοντας και παίζοντας με τις ρυθμίσεις και τα φίλτρα μπορείς να πετύχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Τα εργαλεία χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες. Edit, όπου έχει ρυθμίσεις για λιγάκι πιο γνώστες ώστε να φέρεις την εικόνα στα μέτρα σου, Presets, που είναι τα φίλτρα, Pro, που είναι οι επιπλέον λειτουργίες επί πληρωμής και Frames που νομίζω οτι δεν χρειάζεται εξήγηση.

 
















Αγοράζοντας τα επιπλέον πακέτα που έχει η εφαρμογή, έχεις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας, όπως HDR και denoise,  και γίνεται στην ουσία ένα photoshop τσέπης. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει η δυνατότητα για επεξεργασία dng εικόνων οπου πραγματικά θα απογειώνονταν η εφαρμογή σε άλλο επίπεδο.

Για να μοιραστείς τις δημιουργίες σου μπορείς να τις αποθηκεύσεις στη συσκευή σου και να τις ανεβάσεις όπου τραβάει η ψυχή σου ή μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό στην εφαρμογή και να έχεις μία instagram-like εμπειρία με το Fhotoroom.

Για όσους δεν πείστηκαν, δείτε κι ένα before and after μιας φωτογραφίας που τράβηξα και αφιέρωσα δύο λεπτά για να δώσω την ατμόσφαιρα που ήθελα:



Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε την εφαρμογή κατεβάζοντάς την πατώντας την παρακάτω φωτογραφία ή σκανάροντας το qr code. 

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/fhotoroom/acad1eed-3149-4b6c-bc4b-8567f409e3e0


Πείτε μας τι άλλο θα θέλατε να δείτε στις σελίδες των Παραθυρόφιλων, στη σελίδα μας στο Facebook.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015